Étterem

Éttermünkről

A családi vállalkozásként működő Vadvirág Étterem és Panzió több mint 35 éve várja vendégeit tradicionális konyhájával, csendes nyugodt környezetben. Nyáron árnyékos teraszunkon rendszeresen örvendeztetjük meg vendégeinket grill estekkel, péntekenként élőzenével.

Fontos számunkra, hogy a Vadvirág már 1768-tól vendégfogadóként működött, ezért éttermünk ma is igyekszik megőrizni békés, vidékies hangulatát, amelyet a régi idők tárgyai és a tradicionális ételek is őriznek. Bízunk benne, hogy a hagyományos magyar konyha szerelmesei és az ínyenc fogások kedvelői is szívesen térnek be hozzánk.

Tatabánya külvárosában igazi vidéki oázissal várja kedves vendégeit a Vadvirág terasza. Ebédeljenek, vagy vacsorázzanak zöld környezetben, árnyékos asztalainknál! Gyönyörködjenek a régmúltat idéző épület látványában, ami kézzel készített falfestésekkel meséli el felmenőink történetét.

Állandó ételkínálatunkban főleg tradicionális magyar ételek szerepelnek. Büszkék vagyunk a helyben készített tésztáinkra, kenyereinkre, pogácsáinkra és búbos kemencében sütött ételeinkre. A fűszernövényeket és szezonális zöldségeket magunk neveljük kiskertünkben, hogy vendégeink számára prémium alapanyagokkal szolgálhassunk. A tematikus vacsoraesteken ínyenc fogásokkal várjuk a különleges ízek szerelmeseit.

Copyright © 2020 Vadvirág All Rights Reserved

Nyitvatartás:
Szerda-Szombat: 12:00-22:00
Vasárnap: 12:00-17:00

Tel.: +34 332-584; +36 20 280 6369
Email: etterem@vadviragtatabanya.hu

Cím: 2800, Tatabánya, Táncsics Mihály u. 36.