Étterem

Éttermünkről

A családi vállalkozásként működő Vadvirág Étterem és Panzió 34 éve várja vendégeit tradicionális konyhájával, csendes nyugodt környezetben. Nyáron árnyékos

teraszunkon rendszeresen örvendeztetjük meg vendégeinket grill estekkel, péntekenként élőzenével.

Fontos számunkra, hogy a Vadvirág már 1768-tól vendégfogadóként működött, ezért éttermünk ma is igyekszik megőrizni békés, vidékies hangulatát, amelyet a régi idők tárgyai és a tradicionális ételek is őriznek. Bízunk benne, hogy a hagyományos magyar konyha szerelmesei és az ínyenc fogások kedvelői is szívesen térnek be hozzánk.

Tatabánya külvárosában igazi vidéki oázissal várja kedves vendégeit a Vadvirág terasza. Ebédeljenek, vagy vacsorázzanak zöld környezetben, árnyékos asztalainknál! Gyönyörködjenek a régmúltat idéző épület látványában, ami kézzel készített falfestésekkel meséli el felmenőink történetét.

Állandó étel kínálatunkban főleg tradicionális magyar ételek szerepelnek. Büszkék vagyunk a helyben készített tésztáinkra, kenyereinkre, pogácsáinkra és búbos kemencében sütött ételeinkre. A fűszernövényeket és szezonális zöldségeket magunk neveljük kiskertünkben, hogy vendégeink számára prémium alapanyagokkal szolgálhassunk. A tematikus vacsoraesteken ínyenc fogásokkal várjuk a különleges ízek szerelmeseit.

Copyright © 2020 Vadvirág All Rights Reserved

Nyitva tartás:
Kedd-Csütörtök: 11-21
Péntek-Szombat: 11-22
Vasárnap: 11-17

Tel.: +34 332-584; +36 30 949 7357
Email: etterem@vadviragtatabanya.hu

Cím: 2800, Tatabánya, Táncsics Mihály u. 36.