Álmaid esküvője a Vadvirág Rendezvényházban!

A néhány fős fogadásoktól a több száz fős ülő lakodalmakig, minden álomhoz segítséget tudunk nyújtani. Teljes szervezőcsapattal várjuk, hogy együtt életre hívjuk álmaid esküvőjét. 

Ilyen egy ütős BBQ kerti parti!

Míg télen a bálok, jobb időben nálunk egyértelműen a kerti partik viszik a prímet. De az az igazság, hogy meg is adjuk a módját, a videón látható eseményünkön az Iron Block Smoker csapata készítette séfünkkel a különleges barbecue fogásokat, amit vendégeink szabadtéren, akusztikus élőzene mellett fogyaszthattak el.

Heti séfajánlatunk

Csütörtöktől vasárnapig elérhető heti ajánlatunk!

Lehet imádni vagy kiszaladni tőle a világból, de a kocsonya iránt semlegesnek maradni lehetetlen. Mi nagy rajongói vagyunk ennek a hűvös, téli ételnek, ezért nem maradhat ki az ünnepek előtti kínálatunkból.

A tokhal egy teljesen szálkamentes, fehér húsú hal, állaga leginkább a tonhalhoz hasonlít, ízében pedig csak visszafogottan érződik a különleges tokhal jelleg. A kelbimbó és a csicsóka lágyan támogatja ezt az ízvilágot, isteni összehangot teremtve a tányéron. 

És ha már a mennyei fogásoknál tartunk… ha igazán különleges, ünnepi ételre vágytok, már meg is találtátok, hogy mi kerüljön elétek a Vadvirág asztalain: : a világ legértékesebb húsa, wagyu hátszín!

A wagyu négy szarvasmarha fajta kereszteződése, izomrostjai között teljesen egyenletesen raktározza a zsírtartalékát, így a hús sütést követően is olyan puha lesz, mint a vaj. A különös zsírtartalom már kb. 7 fokon megolvadhat sajátos és összetéveszthetetlenül egyedi ízekkel sokkolva az ínyenc húsimádók ízreceptorait.

E heti desszertünk pedig egy karácsonyi klasszikus, a mákos guba. Mi ezt is imádjuk!

Copyright © 2020 Vadvirág All Rights Reserved

Nyitvatartás:
Szerda-Csütörtök: 11:00-21:00
Péntek-Szombat: 11:00-22:00
Vasárnap: 11:00-17:00

Tel.: +34 332 584; +36 20 280 6369

Email: etterem@vadviragtatabanya.hu
Cím: 2800, Tatabánya, Táncsics Mihály u. 36.